Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θεμελιώνουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας...
Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ξεμοντάρουμε τα παλιά σας ελαστικά, ελέγχουμε τις ζάντες σας για πιθανά χτυπήματα, τοποθετούμε καινούργιες βαλβίδες και μοντάρουμε τα νέα σας ελαστικά σε χρόνο ντε-τε.
Η μεγάλη γκάμα των ελαστικών μας προκύπτει από τις συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρείες του χώρου καθώς και η ποιοτική εργασία μας αποτελούν εγγύηση και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.Εδώ έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε με οικονομικά κριτήρια επιβατικά ελαστικά, ελαστικά 4Χ4-SUV, ελαστικά για ελαφρύ φορτηγό, χειμερινά ελαστικά και ελαστικά παντός καιρού. 
Μέσα από ένα εύρος ζαντών από τον εκθεσιακό μας χώρο ή από τους καταλόγους μας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ότι ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σας και στις προτιμήσεις σας 
Τοποθετούμε τον τροχό του αυτοκίνητου σας στα ηλεκτρονικά-ψηφιακά μας μηχανήματα, τσεκάρουμε τις ζάντες σας για τυχών βλάβες, ελέγχουμε τα ελαστικά σας για τυχών φθορές και τέλος ζυγοσταθμίζουμε τον τροχό σας.
Διαθέτοντας μηχάνημα ευθυγράμμισης (από τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά στην αγορά) ελέγχουμε, ρυθμίζουμε και επισκευάζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει το αυτοκίνητό σας.
Ακολουθούμε πάντα τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της αγοράς,καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτησή σας...

Καλωσήρθατε !